Niš

Muž odbio da pokaže ženi sumnjive fotografije u telefonu: Sijevali noževi

  • 02.07.2020. 16:27

Protiv Nišlijke stare 52 godine biće podnijeta krivična prijava za nasilje u porodici u redovnom postupku jer je u toku svađe pedesetdevetogodišnjeg muža ubola nožem u ruku.

Njoj su istovremeno izrečene i obje hitne mjere predviđene Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici koje podrazumijevaju udaljenje iz porodičnog stana i jednomjesečnu zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom.

Do svađe supružnika i bizarnog slučaja nasilja u porodici došlo je 29. juna uveče zbog – fotografija u mobilnom telefonu!?

– Njen suprug se bavi planinarenjem i pet dana je bio odsutan od kuće. Kada je došao kući, počela je rasprava sa ženom oko nekih fotografija iz mobilnog telefona koje je ona tražila da mu pokaže. U toku svađe, žena je počela da vadi noževe iz kuhinjskog elementa i da ih baca po podu. Međutim, jednim nožem ga je ubola u šaku lijeve ruke. Nakon toga izašla je iz stana napolje – kaže izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima, povrijeđeni muž je obavijestio policiju koja je pozvala njegovu suprugu i sa njom obavila razgovor u stanici policije, nakon čega će prortv nje biti pokrenute mjere koje zakon propisuje – podnošenje krivične prijave za nasilje u porodici, udaljenje iz stana i zabrana prilaska.

U niškoj policiji potvrđeno je samo da im je događaj prijavljen i da je o sučaju obavješteno nadležno tužilaštvo.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.