Manjača

Na glavi imao povrede, kraj tijela zatečen tvrdi predmet

Muškarac koji je pronađen mrtav u blizini osnovne škole na Manjači je Rodoljub Vasiljević iz Banjaluke, ali zasada još nije poznato na koji je način stradao.

Kako saznaje ATV Vasiljević je na glavi imao sumnjive povrede, za koje nije poznato kako su nastale. Zbog toga je naložena obdukcija tijela koja će sutra biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti i da li su te povrede bile smrtonosne.

”Na glavi su bile vidljive povrede, a pored leša je zatečen tvrdi predmet. Međutim, bez obdukcije se ne može reći da li je Vasiljević stradao od posljedice pada ili je eventualno bio žrtva krivičnog djela. Sve je izuzeto i intezivno se radi na rasvjetljavanju okolnosti koje su dovele do smrti”, kaže izvor ATV-a.

Užas na Manjači: U blizini škole pronađeno tijelo muškarca

Užas na Manjači: U blizini škole pronađeno tijelo muškarca

Nezvanično saznajemo da je Vasiljević bio sklon alkoholu, te da je i prethodnih dana viđen kako pije u nekoliko kafana. Detaljno se ispituje gdje je i s kim bio prije smrti, a više osoba se nalazi na informativnom razgovoru.

U PU Banjaluka ranije je potvrđeno da im je jutros u 6.35 časova prijavljeno da je u blizini osnovne škole u Kolima nađeno tijelo muškarca.

”U prisustvu dežurnog mrtvozornika Doma zdravlja Banjaluka izvršen je uviđaj te je utvrđeno da se radi o R.V. iz Banjaluke. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se izvrši obdukcija radi utvrđivanja tačnog vremena i uzroka smrti”, navode u PU Banjaluka.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.