Novi detalji

Nakon ubistva u Sokocu Delić otišao u kafić i pištolj dao bratu

  • Izvor: Srpskainfo
  • 13.06.2023. 10:21

Stefanu Deliću osumnjičenom za ubistvo Miroslava Milinkovića Bato, danas je predložen pritvor.

On se sumnjiči da je počinio krivična djela “Teško ubistvo” i “Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija”.

Više osoba privredeno zbog pucnjave na Sokocu, razmatra se pritvor za jednog osumnjičenog

Više osoba privredeno zbog pucnjave na Sokocu, razmatra se pritvor za jednog osumnjičenog

Delić je 7. juna oko 18 časova u ulici Cara Lazara, opština Sokolac, u neposrednoj blizini Spomen parka, nakon kraće verbalne prepirke sa Milinkovićem upotrebom vatrenog oružja, najvjerovatnije pištolja marke „CZ“, model M-70, kalibra 7,65 mm, nanio povrede navedenom, od kojih je potom preminuo.

ATV EKSKLUZIVNO: SNIMAK UBISTVA MIROSLAVA MILINKOVIĆA BATE NA SOKOCU! (VIDEO)

ATV EKSKLUZIVNO: SNIMAK UBISTVA MIROSLAVA MILINKOVIĆA BATE NA SOKOCU! (VIDEO)

– On je to uradio na način da je iz pomenutog pištolja ispalio više hitaca u pravcu Milinkovića, koji je prethodno u navedenoj ulici prilikom nailaska, zaustavio vozilo kojim je upravljao u kome se nalazio B.D. iz Sokoca, na mjestu suvozača. Milinković je tada izašao iz vozila i pošao u pravcu prijavljenog, koji je bio u društvu sa K. S., nakon čega Delić odmah ispaljuje više hitaca u pravcu oštećenog, koji se zatim udaljava i ispaljuje više hitaca najvjerovatnije iz pištolja marke”CZ” model 99, kalibra 9 mm, u pravcu Delića – rekli su u OJT Istočno Sarajevo, navodeći inicijale osumnjičenog.

Sokolac: Ubijen Miroslav Milinković Bato

Sokolac: Ubijen Miroslav Milinković Bato

Delić usljed razmjene vatre zadobija povredu u predjelu desnog ramena, a Milinković se zatim vraća do vozila, te od povreda nanesenih vatrenim oružjem pada pored pomenutog automobila, a prijavljeni sa K.S. se udaljava do ugostiteljskog objekta “Ajsberg”, koji se nalazi u ulici Glasinačka, vlasništvo O.B., gdje predaje pomenuto vatreno oružje bratu D.B, koje isti nakon preuzimanja odbacuje od sebe u neposrednoj blizini pomenutog ugostiteljskog objekta.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film

  • 00:10 Noćni program

    Noćni program