Inđija

Nakon velike borbe izgubili bitku: Preminula djevojčica (10) povrijeđena u nesreći

  • 30.09.2019. 15:33

Poslije dvije nedjelje borbe za život u nedjelju je u Institutu za zdravstvenu zaštitu djece i omladine Vojvodine u Novom Sadu, izgubila bitku za život desetogodišnja djevojčica D.Ć. iz Inđije.

Ona je zadobila teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći, dok je njen djeda Vojin Ćirić (77) koji je tada bio sa njom u vozilu, nastradao na licu mjesta.

Do sudara dva automobila marke reno klio i audi, došlo je kada je vozač audija Vladimir P. (32) neprilagođenom brzinom prešao raskrsnicu dok je na semaforu bilo crveno svetlo u njegovoj kolovoznoj traci.

Tada je direktno udario reno u kojem su bili djeda i unuka. Od dana nesreće djevojčica je bila u teškom zdravstvenom stanju i nalazila se u komi, ljekari su se svim silama borili za njen život, što su nam uvijek i potvrđivali kada bi pitali u kakvom je stanju.

Na svom Fejsbuk profilu posljednje pozdrave kćerki uputio je njen otac, kojem izjavljuju najiskrenije saučešće.

Pročitajte još:

Detalji stravične nesreće: Pijan usmrtio djeda, unuci se bore za život

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.