Elezagići

Napao policajca, pa uhapšen

  • 01.08.2019. 10:39

Lice čiji su inicijali N.P. iz Gradiške uhapšeno je u mjestu Elezagići kod ovog grada jer je fizički napalo i nanijelo tjelesne povrede policijskom službeniku.

Ovo lice je, takođe, verbalno vrijeđalo policijske službenike i oglušilo se o izdato naređenje da prestane sa narušavanjem javnog reda i mira. 

Tom prilikom, uhašeno je i lice Z.K. jer je ometalo policijskog službenika prilikom hapšenja N.P, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška. 

Policajci su juče oko 19.45 časova postupili prema primljenoj prijavi o tuči u ugostiteljskom objektu u mjestu Elezagići. 

Dolaskom na lice mjesta zatečena su tri lica iz Gradiške N.P, Z.K. i J.B, koja su međusobnom tučom narušila javni red i mir. 

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu sve neophodne mjere i radnje na kompletiranju predmeta, te dostavi izvještaj protiv N.P. za krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje. 

O ovom događaju obaviješten je i dežurni sudija Osnovnog suda Gradiška, koji je naložio da se, po kompletiranju i dokumentovanju predmeta, protiv N.P, Z.K. i J.B. dostavi zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja prema Zakonu o javnom redu i miru. 

Policijska uprava Gradiška osuđuje svaki vid nasilja i napada na policijske službenike i poziva građane da se uzdrže od ovakvog ponašanja.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

    Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.