Tragedija u Beogradu

"Ne mogu više": Bivši reprezentativac Srbije Miljan Mrdaković izvršio samoubistvo u stanu

  • 23.05.2020. 12:28

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Jugoslavije Miljan Mrdaković izvršio je samoubistvo!

Prema saznanjima Kurira, Mrdaković se navodno ubio iz pištolja u iznajmljenom stanu u centru Beograda, gdje je živio sa djevojkom.

Mrdaković je, prema saznanjima, sjeo na krevet, i uz riječi "ne mogu više", uzeo pištolj. Djevojka je pobjegla iz stana i zvala policiju. Kada su došli zatekli su tijelo poznatog fudbalera. Mrdaković je, prema istim saznanjima, pucao sebi u glavu.

Mrdaković je rođen 1982. godine u Nišu. Poslije prvih koraka u Radničkom, proveo je tri godine u mlađim kategorijama Partizana, odakle je prešao u Anderleht.

Tokom karijere je nosio dres desetak klubova, a tri puta se vraćao u OFK Beograd, gdje je i završio karijeru 2017. godine.

Bio je član Genta, Salcburga, Metalista iz Harkova, Gimaraisa, Makabija iz Tel Aviva, Šandonga, Apolona, Etnikosa, AEK-a, Enosisa, Levadijakosa, Vojvodine i Rada.

Mrdaković je za mlađe reprezentativne kategorije odigrao devet utakmica, a upisao je tri nastupa za olimpijsku selekciju Jugoslavije na Olimpijskim igrama 2008. godine.

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.