Sarajevo

Novi pretresi i hapšenja u BiH, zaplijenjena droga

  • Izvor: SRNA
  • 21.12.2023. 13:43

Tri lica uhapšena su na području Sarajeva nakon što je u akciji "Kliner" otkrivena određena količina droge, a u toku su pretresi na sedam lokacija.

Uhapšena su lica čiji su inicijali H.B. (23), T.Ć. (21) i A.K. (33) iz Sarajeva zbog sumnje da su počinila krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet droga, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih psolova (MUP) Kantona Sarajevo.

Pretresi se vrše na području opština Novo Sarajevo, Centar, Novi Grad i Vogošća. U dosadašnjim pretresima pronađena je određena količina marihuane i kokaina, kao i vatreno oružje.


Loše prognoze za cijenu prasića u Srpskoj: Biće i više od 20 KM

Loše prognoze za cijenu prasića u Srpskoj: Biće i više od 20 KM

Akcija "Kliner" rezultat je operativnog rada policijskih službenika koji su vršili analizu podataka dobijenih dešifrovanjem komunikacija putem "Skaj" i "Anom" aplikacije među osumnjičenima.

Pretresi se vrše pod nadzorom tužioca Kantonalnog tužilaštva i na osnovu naredbe Opštinskog suda u Sarajevu.

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo nastavljaju rad u okviru ove akcije, koju realizuju u saradnji sa službenicima Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film

  • 00:10 Noćni program

    Noćni program