Završio u zatvoru

Novi sukob taksista u Splitu

  • 06.07.2019. 09:39

Tužilaštvo u Splitu izvijestilo je da je u istražnom zatvoru završio 33-godišnji taksist, i to zbog prijetnje 21-godišnjem kolegi.

Kako javlja Dalmatinski portal, do sukoba je došlo juče ujutro. Taksist je kolegu uhvatio za vrat i bacio na tlo. Dok je ležao na podu, gurao mu je prste u oči i usta te zaprijetio: "Vidjećeš popodne. Ubiću te od batina!"

Nešto kasnije poslao mu je poruku preko aplikacije WhatsApp. "Je... ću te u šu*ak. Nećeš ti meni određivati što ću raditi." Sukob je izbio zbog rasporeda taksi vozila.

Mladi taksist prijavio je događaj policiji koja je uhapsila 33-godišnjaka i privela ga na ispitivanje u Državno tužilaštvo. Sudijaistrage odredio mu je istražni zatvor u trajanju od 30 dana jer postoje posebne okolnosti koje upućuju na to da bi okrivljeni mogao ponoviti kazneno djelo.

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.