Pikaso

Oglasila se policija o akciji u Banjaluci: Pretresi, hapšenje i zapljena droge

  • Izvor: ATV
  • 06.12.2023. 12:50

Banjalučka policija uhapsila je A.T. iz ovog grada u akciji "Pikaso" zbog neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Akcija je sprovedena na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, a policija je pretresla dvije lokacije na području Banjaluke i tom prilikom pronašla drogu.

"U toku aktivnosti je pronađena i oduzeta bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Kkokain ukupne bruto mase oko 152 grama,  zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase oko 444 grama, bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid ukupne bruto mase oko 167 grama, dvije improvizovane cigarete tzv. džoint sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, dvije digitalne vage za precizno mjerenje, mobilni telefon, novac u iznosu od 4.900KM, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela", saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv uhapšenog će Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu. 

Pratite nas i putem Vibera