Kod Budve

Oglasila se uprava manastira o incidentu: Zloupotrijebljeno gostoprimstvo

  • Izvor: SRNA
  • 06.03.2024. 21:57

Uprava manastira Podmaine kod Budve saopštila je da se danas dogodio incident između dva gosta manastira koji su tu boravili nekoliko dana, ali da to nisu iskušenici niti članovi manastirskog bratstva, kako su prenijeli pojedini mediji.

Crnogorska policija saopštila je ranije da je muškarac iz Srbije čiji su inicijali M.P. (28) uhapšen nakon što je nožem povrijedio jedno lice u manastiru Podmaine kod Budve.

Iz manastira su naveli da događaju nije prethodila nikakva svađa ili nešto slično, te navode da su odmah poslije toga obavijestila policiju i pozvali hitnu pomoć, koji su povrijeđenom licu ukazali pomoć.

Srbin izbo muškarca u manastiru u Budvi!

Srbin izbo muškarca u manastiru u Budvi!

"Manastirsko bratstvo žali zbog incidenta kojim je narušen manastirski mir i zloupotrijebljeno gostoprimstvo, i moli se za brz oporavak povrijeđenog", dodaju iz Uprave manastira.

Napadnuto lice zadobilo je povrede vrata i prevezeno je na ukazivanje ljekarske pomoći.

Napad je prijavljen policiji u Budvi oko 12.30 časova.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.