Banovići

Opet haos u BiH: Pucao na automobil u kom su djeca

  • Izvor: Kliks
  • 14.08.2023. 14:57

Muškarac incijala A. A. uhapšen je sinoć na području Banovića u BiH, nakon pucnjave koju je počinio u tom mestu.

Kako saznaje Klix.ba, on je pucao na automobil u kom se nalazio bračni par s djecom.

Naime, Policijska stanica Banovići sinoć oko 20.15 sati je dobila prijavu po kojoj je došlo do upotrebe vatrenog oružja na području opštine Banovići.

Velika akcija u FBiH: Uhapšeno osam policajaca!

Velika akcija u FBiH: Uhapšeno osam policajaca!

Kako je za Klix.ba potvrđeno iz Uprave policije MUP-a TK, po prijavi su intervenisali policijski službenici iz Banovića koji su preduzeli potrebne mjere i radnje.

"A. A. rođen 1990. godine iz Banovića je uhapšen i on će nakon kompletiranja predmeta danas uz izveštaj biti predat Tužilaštvu Tuzlanskog kantona na dalje postupanje zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Izazivanje opšte opasnosti iz člana 323. stav 1. Krivičnog zakona Federacije BiH", kazali su za Klix.ba iz Uprave policije MUP-a TK.

U toku obimna istraga o trostrukom ubistvu u Gradačcu

U toku obimna istraga o trostrukom ubistvu u Gradačcu

Kako Klix.ba nezvanično saznaje, A. A. je osumnjičen da je iz vatrenog oružja pucao na automobil u kojem se nalazio bračni par s djecom.

Motivi napada za sada nisu poznati.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.