PU Doboj

Opljačkana kladionica, jedno lice uhapšeno, za drugim se traga

  • 17.02.2019. 13:45

Lice čiji su inicijali D.J. (30) uhapšeno je u Brodu nakon što je opljačkalo sportsku kladionicu, a za još jednim licem se traga, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Patrola policije u Brodu uočila je u petak, 15. februara, oko 3.30 časova, da dva lica izlaze kroz razbijeno staklo ulaznih vrata sportske kladionice i daju se u bijeg. 

Lice D.J. je ubrzo uhvaćeno, a na licu mjesta pronađene su koverte i metalna kasa sa novcem koji su izvršioci otuđili, a naknadno odbacili. 

Istog dana izvršen je pretres stana koji koristi D.J. i svih lica koja su zatečena u stanu i tom prilikom su pronađeni opušci ručno pravljenih cigareta koji svojim izgledom i mirisom asociraju na opojnu drogu. 

Nad licem D.J. je izvršena kriminalistička obrada i protiv njega će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavaljen izvještaj za izvršeno krivično djelo teška krađa i krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga. 

Policija radi na identifikaciji drugog lica koje je učestvovalo u krađi.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.