Pronašla ga policija

Osumnjičen da je bacio eksplozivnu napravu između dva objekta u Trebinju

  • Izvor: ATV
  • 23.11.2023. 12:13

Lice inicijala D.M. osumnjičeno je da je u noći između 20. i 21. novembra bacilo eksplozivnu napravu između dva objekta u mjestu Lastva, u Trebinju.

Njega je trebinjska policija pronašla juče, nekoliko sati nakon prijave.

Policijska stanica Trebinje je 22. novembra zaprimila prijavu da je u noći utorak na srijedu jedno ili više nepoznatih lica bacilo eksplozivnu napravu između dva objekta u mjestu Lasta. Povrijeđenih osoba nije bilo,a evidentirana je materijalna šteta.

„Policijski službenici su odmah nakon zaprimanja prijave izašli na lice mjesta i uradili uviđaj. Prikupljenim dokazima sa lica mjesta, kao i operativnim radom na terenu policijski službenici su stekli osnov sumnje da je lice inicijala D.M. izvršilac“, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

O događaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje ga je kvalifikovalo kao krivično djelo izazivanje opšte opasnosti iz člana 394. Krivičnog zakonika Republike Srpske.


Pratite nas i putem Vibera

  • 20:10 Еmisija: Dosije

    ''Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.