Osumnjičen da je drogiran usmrtio djevojčicu u Prnjavoru

  • 12.10.2020. 15:29

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka zatražilo je pritvor za Nisveta Mujkića (25) iz Prnjavora, koji je osumnjičen da je, vozeći drogiran, golfom usmrtio trinaestogodišnju sugrađanku V.R.

"U Prnjavoru, 10. oktobra, oko 21.29. časova, kao učesnik u saobraćaju pod dejstvom opojnih droga upravljao putničkim motornim vozilom 'Golf' krećući se ulicom Laze Lazarevića iz pravca Beogradske ulice u pravcu raskrsnica ulica Laze Lazarevića i Novaka Pivaševića, izgubio kontrolu nad vozilom, te prešao na površinu namijenjenu za kretanje pješaka kojom prilikom je smrtno nastradala pješak trinaestogodišnjakinja iz Prnjavora.", saopšteno je iz Tužilaštva.

Tužilac je zatražio da ovaj vozač bude pritvoren zbog vanrednih okolnosti, jer je riječ o krivičnom djelu za koje se može izreći kazna zatvora od deset godina ili teža kazna, a koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja ili posljedice krivičnog djela i što bi puštanje na slobodu osumnjičenog  rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda-uznemirenju javnosti.

Opština Prnjavor će sutra proglastiti dan žalosti zbog sinoćne tragedije u kojoj je poginula trinaestogodišnja djevojčica.

Dan žalosti će biti proglašen na dan njene sahrane, a ovu informaciju potvrdio je i načelnik opštine, Darko Tomaš.

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina