Višestruki ubica

Ovo je mjesto gdje se skrivao ubica Edin Gačić

  • 12.02.2019. 21:47

Tokom svog bijega od policije višestruki ubica Edin Gačić se najvjerovatnije skrivao u napuštenim objektima, ali je u obližnjoj šumi nadomak Košćana, mjesta gdje je ubijen, napravio i improvizovno sklonište od granja.

S obzirom na to da se Edin Gačić čitavih osam dana uspješno skrivao i da je bio konstantno nekoliko koraka ispred policije, on se pokazao kao izuzetno vješt kada je riječ o sposobnosti preživljavanja u ekstremnim uslovima.

Osim što se tokom svog bijega najvjerovatnije skrivao u napuštenim vikendicama i jednoj štali, Edin Gačić je takođe u šumi nadomak Hadžića napravio i privremeno sklonište od granja koje mu je, zbog samog krajolika, poslužilo i kao svojevrstan oblik kamuflaže tokom noći.

Podsjećamo da su ovog serijskog ubicu danas u poslijepodnevnim satima likvidirali pripadnici Sektora za specijalnu podršku MUP-a KS u Košćanu u blizini Hadžića nakon nekoliko bezuspješnih poziva da se ovaj četverostruki ubica preda policiji.

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Voda u prahu (12+) (R)

    ''Napeta portugalsko-galicijska serija 'Voda u prahu' stiže u naš program i možemo samo reći - iz epizode u epizodu napetost će rasti do usijanja!

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.