"Infrastruktura železnica Srbije"

Pet osoba povrijeđeno u sudaru dva voza

  • Izvor: SRNA
  • 17.11.2023. 21:13

Pet osoba je povrijeđeno u sudaru dva voza u mjestu Ratkovo kod Odžaka, saopšteno je iz preduzeća "Infrastruktura železnica Srbije".

Željeznička nesreća se dogodila u 18.47 časova, a povrijeđena su četiri putnika i mašinovođa.

"Do sudara je došlo kada je putnički voz sustigao teretnu željezničku kompoziciju i udario u zadnji vagon teretnog voza. Oba voza saobraćala su iz Novog Sada ka Bogojevu", navodi se u saopštenju.

Sudar vozova kod Odžaka, veliki broj povrijeđenih

Sudar vozova kod Odžaka, veliki broj povrijeđenih

Iz "Infrastruktura železnica Srbije" navode da je uzrok nesreće ljudski faktor.

"Željeznička komisija za isleđenje vanrednih događaja sprovodi istragu, kako bi se utvrdilo ko je odgovoran za večerašnji sudar vozova", navode iz ovog preduzeća.

Na mjestu sudara su policija i ekipe Hitne pomoći.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film

  • 00:10 Noćni program

    Noćni program