PU Prijedor

Pješak podlegao nakon saobraćajne nesreće, vozač uhapšen

  • 11.11.2019. 11:31

Lice iz Kozarske Dubice čiji su inicijali M.B. uhapšeno je nakon što je u mjestu Jošik "audijem 80" udarilo pješaka iz te opštine čiji su inicijali S.Ć, koji je noćas podlegao povredama u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske u Banjaluci.

Lice S.Ć. preminulo je noćas oko jedan čas, saopšteno je danas iz Policijske uprave (PU) Prijedor.

Saobraćajna nesreća dogodila se na magistralnom putu Kozarska Dubica-Gradiška u mjestu Jošik u noći sa subote na nedjelju, između 3.15 i 6.50 časova.

"Lice S.Ć. zatečeno je na mjestu nezgode sa teškim povredama, a vozač se nepoznatim vozilom udaljio", navedeno je u saopštenju.

Povrijeđeno lice je juče ujutru prevezeno u UKC, uviđaj saobraćajne nesreće izvršili su postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i pripadnici Policijske stanice Kozarska Dubica, a istog dana oko 16.00 časova uhapšen je i odbjegli vozač.

Protiv M.B. biće podnesen izvještaj tužilaštvu za počinjena krivična djela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.