Pogođena radnica KJKP Park

Podlegla žena koja je ranjena u Sarajevu, druga van životne opasnosti

  • 05.11.2019. 10:35

U pucnjavi koja se dogodila jutros u sarajevskom naselju Nedžarići ranjene su dvije žene od kojih je jedna podlegla usljed zadobijenih povreda, potvrdio je za ATV portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić.

On kaže da je policiji u 7.18 časova prijavljeno da je u Ulici Bosne Srebrene u blizini Komunalnog preduzeća "Park" došlo do upotrebe vatrenog oružja.

Prema nezvaničnim saznanjima, zalutali metak je pogodio radnicu KJKP Park koja je u tom trenutku započinjala radni dan u krugu rasadnika koji se nalazi pored ceste.

Policija traga za počiniocem.

Pročitajte još:   

Preminule koji si bili zaraženi HIV-om sahranjuju u crnim džakovima

Lijekovi koje svi koristimo mogu izazvati gluvoću

Upucane dvije žene u Sarajevu, nezvanično jedna preminula

Tagovi:
  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.