Pogibija motoriste u Hrvatskoj nije slučajna: Neko postavio sajlu na stazu?

  • 11.08.2020. 07:46

Vozeći motocikl šumskim putem na području Jelenja, u nedjelju je smrtno stradao 21-godišnji mladić, a u toku je kriminalistička istraga kako bi se utvrdile okolnosti u kojima je stradao, saopštili su danas iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Ljekarska pomoć pružena mu je na mjestu nesreće, ali je nažalost preminuo, naveli su iz policije.

Policija za sada ne otkriva previše detalja, ali društvene mreže bruje o tome kako nije riječ o nesrećnom slučaju.

"Koliki kreten i smeće ljudsko moraš biti da ideš to napraviti. Neko je sajlu stavio na stazu kuda se dečki voze", napisao je jedan čitalac Riportala.

"Nažalost izgubio se mladi život zbog psihopata koji je to postavio i mirne savjesti čekao žrtvu. Vidjećemo kako će policija i sudstvo riješiti taj slučaj i na koji način će biti kažnjen kao opomena drugim psihopatima koji po Studeni i Klani postavljaju žice, ne na privatne nego javne puteve", dodao je drugi čitalac.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.