Priznao zločin

Pogledajte kako je uhapšen ujak koji je silovao Mariju (8)

 • Izvor: Telegraf
 • 26.05.2024. 11:32

Rumunska policija uhapsila je juče muškarca (32), koji se sumnjiči da je u petak silovao i ubio svoju osmogodišnju sestričinu Mariju.

Tijelo djevojčice pronađeno je u noći između petka i subote u šipražju u ataru sela Jajai u Botošanima. Mala Marija je prethodno na molbu majke otišla do ujakove kuće po šerpu, ali se kod roditelja nikad nije vratila.

Naime, majka ju je oko 20 časova zamolila da ode do ujakove kuće, koja se nalazi dvorište pored i da uzme šerpu. Kada se djevojčica nije vratila ni poslije desetak minuta, majka je poslala mlađu kćerku (6) da vidi zašto se zadržala.

Majka je poslala po šerpu; Djevojčicu silovao ujak:

Majka je poslala po šerpu; Djevojčicu silovao ujak: "Bio sam pijan“

Malecka se potom vratila kući i rekla da "nema ni ujke, ni seke", nakon čega su roditelji i rođaci krenuli u potragu za djetetom. Kada ni poslije sat vremena nisu uspjeli da je pronađu, alarmirali su policiju.

Tijelo djeteta, polunago i krvavo, pronađeno je iza ponoći u šipražju na obodu šume, dok ujaku nisu mogli da uđu u trag.

On je uhvaćen tek juče oko podneva, nedaleko od mjesta zločina.

Policija ga je uočila kako se skriva u visokoj travi i naredila mu da se preda, te je on počeo da bježi. Ni nakon dva hica upozorenja nije htio da stane, ali ga je srećom policija sustigla i uhapsila.

Na snimcima se vidi kako policija vodi muškarca u crnom duksu i sivom donjem dijelu trenerke ka patrolnom vozilu. Dukserica mu je pokrivena suvom travom, a kosa raščupana.

Prema navodima medija, on je odmah priznao zločin, tvrdio da mu je žao i da je bio pijan.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 08:30 Еmisija: ATV jutro

  Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

 • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 11:00 Lovački saveti (R)

  TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

 • 11:30 Еmisija: Agrar (R)

  Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

 • 11:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 12:00 Teletrgovina

  Teletrgovina