Četiri pripadnika PU Gradiška

Policajci iz Gradiške brane se sa slobode

  • 25.03.2020. 17:19

Četiri pripadnika Policijske uprave Gradiška, koji su sprovedeni u prostorije Republičkog javnog tužilaštva zbog sumnje da su primili mito, pušteni su da se brane sa slobode nakon što ih je danas ispitao republički javni tužilac, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu.

Osumnjičeni za krivično djelo primanje mita pušteni su budući da, kako je navedeno, nisu postojali zakonski razlozi za određivanje pritvora.

Pripadnici Uprave MUP-a Srpske za organizovani i teški kriminalitet, u saradnji sa Policijskom upravom Gradiška, uhapsili su V.G, B.Š, N.D. i R.S.

Policijski službenici su posredstvom društvenih mreža došli do saznanja da postoje osnovi sumnje da su ovi policajci u noći između 22. i 23. marta tokom poslova i zadataka iz svoje nadležnosti predviđenih planom Republičkog štaba za vanredne situacije primili mito od više vozača kamiona da bi im oprostili prekršaje.

Ovi policajci su odmah suspendovani i podnesena je inicijativa za pokretanje disciplinskog postupka protiv njih.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.