Stabilno stanje povrijeđenog

Policija ispitala učenika koji je sjekirom napao domara škole

  • 07.02.2019. 10:23

Policija je ispitala petnaestogodišnjeg učenika Osnovne škole "Ivo Andrić" iz Kulaša kod Prnjavora koji je osumnjičen za krivično djelo "Ubistvo u pokušaju" nakon što je sjekirom je napao domara te obrazovne ustanove, nanijevši mu teške povrede na glavi.

Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor juče su dobili prijavu da je maloljetnik podesnim predmetom nanio povrede muškarcu.

Povrijeđeni je prevezen u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske.
Maloljetnik je u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku Republike Srpske ispitan na okolnosti izvršenja krivičnog djela Ubistvo u pokušaju. 

Obavješten je tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka prema čijim instrukcijama se preduzimaju dalje mjere i radnje.

Zdravstveno stanje pedesetosmogodišnjeg muškarca čiji su inicijali M.P. koji je juče dovezen u Univerzitetski klinički centar /UKC/ Republike Srpske u Banjaluci sa višestrukim posjekotinama po glavi i frakturom lobanje, je stabilno, saopšteno je iz UKC RS.
 

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.