Trebinje

Policija zaplijenila 32 kg marihuane

  • Izvor: ATV
  • 18.11.2022. 18:08

Trebinjska policija zaplijenila je oko 32 kg marihuane u nizu kombinovanih operativno-taktičkih mjera sprovedenih 17. i 18. novembra.

Tada je pronađeno 32 kg zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu.

"Naime, policijski službenici su na magistralnom putu Trebinje – LJubinje – Stolac, u mjestu Ćukovci, opština LJubinje, izvršili operativnu-taktičku mjeru i radnju – opservaciju sa zasjedom kojom prilikom su zaustavili dva vozila: jedno teretno vozilo marke „Nissan“ kojim je upravljalo lice inicijala S.S. iz Trebinja i jedno putničko vozilo marke „Volkswagen“, tip „Passat 8“ kojim je upravljalo lice inicijala N.S. iz Trebinja", stoji u saopštenju policije.

U cilju dokumentovanja krivičnog djela „Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga“ izvršen je pretres vozila, kao i kuća i pomoćnih prostorija koja koriste lica inicijala S.S. i N.S. Radnjom pretresanja iz putničkog automobila marke „Volkswagen“, tip „Passat 8“, pronađeno je i privremeno oduzeto 30 pakovanja zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu, ukupne težine 32,600 kg.

"Oba lica će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, u toku večeri, biti predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju", stoji u saopštenju.

Kako ATV nezvanično saznaje, riječ je o Stefanu i Nemanji Spaiću.

Tagovi:
  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?