Vranje

Porodicu napala i pretukla sedmorica nasilnika: Otac i sin dobili teške povrede glave

  • Izvor: Telegraf
  • 20.12.2022. 12:24

Četvoročlana porodica iz Vranja napadnuta je noćas u ulici Proleterskih brigade, potvrđeno je iz Osnovnog javnog tužilaštva.

Kako iz OJT navode, maloljetna djevojka prijavila je policiji da su sedam napadača nasrnula na njenu porodicu ispred zgrade u ulici Proleterskih brigada u Vranju.

- Patrola je izašla po pozivu gdje je zatekla oštećenog V.M., njegovu suprugu V.J. i njihovu djecu, koji su ispričali da su išli ulicom, a kada su došli ispred zgrade u kojoj žive, nepoznato lice im se obratilo riječima „šta me bre gledaš“, dok su sa njim bila još dva lica koja su istovremeno počela da oštećenog V.M. i njegovog sina tuku pesnicama po tijelu i glavi. Nasilje je kulminiralo kada su ih oborili na zemlju i počeli da šutiraju u predjelu glave. Dok je majka V.J. skočila na sina kako bi ga zaštitila od daljih udaraca, iz vozila su izašla još četiri lica koja su nastavila da tuku i šutiraju oštećene – kažu iz OJT.

Otac i sin su zadobili teške povrede i zbrinuti u Zdravstvenom centru.

Tri napadaču su prepoznata lica i oni su privedeni.

Njima je naloženo policijsko zadržavanje.

  • 19:50 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.