Subotica

Potukli se na pijaci i nastavili u bolnici, ubijen Beriša (62)

  • 30.10.2019. 15:12

Dvije porodice sukobile su se danas oko 11.30 časova na buvljaku u Subotici, a prema nezvaničnim informacijama koje prenose lokalni mediji sukob se nastavio i u bolnici.

MUP je potvrdio da je došlo do tuče dve grupe na buvljaku, ali navode da nije bilo pucnjave u bolnici. 

Naime, subotički mediji prenijeli su nezvanične informacije da su se dvije grupe ljudi prvo verbalno sukobile, a onda je uslijedio i fizički obračun u kojem je muškarac Beriša Bedžet (62) izboden nožem, koji je zbog povreda koje je zadobio preminuo je u subotičkoj bolnici.

U međuvremenu je, kako kažu u MUP, rodbina ubijenog čovjeka, kao i dio učesnika u tuči sa pijace, došao u bolnicu, gdje je ponovo došlo do incidenta.

Kako Kurir nezvanično saznaje, u tom sukobu ispred bolnice povređena je još jedna osoba i to nožem. Hitac upozorenja u vazduh ispalio je policajac kako bi ih razdvojio i tom prilikom niko nije povređen.

Prema nezvaničnim informacijama, u bolnicu je dovezen i Fehmi Bejzaku (55) koji se sumnjiči da je za ubistvo Beriše Bedžeta na subotičkom buvljaku i trenutno mu se ukazuje pomoć. 

Uviđaj na pijaci je i dalje u toku.

Pročitajte i:

Tagovi:
  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program