Pale

Požar u Studentskom domu ugašen, nema povrijeđenih

  • 26.06.2019. 21:15

Požar koji je danas zahvatio objekat nekadašnjeg studentskog doma na Kalovitim brdima na Palama potpuno je ugašen, rekao je Srni starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo Njegoš Vukadin.

On je istakao da u požaru niko nije povrijeđen, a vatra je oko 18.00 časova uspješno lokalizovana i stavljena pod kontrolu.

"Trebalo nam je oko četiri i po časa da vatru ugasimo, jer je u pitanju star i napušten objekat sa drvenom konstrukcijom i krovom, a čije su prostorije bile pune knjiga i neke dokumentacije", rekao je Vukadin.

On je naglasio da će policija i vatrogasci tokom noći dežurati kod objekta, jer se može dogoditi da je negdje ostalo žara koji ponovo može da se rasplamsa.

Na gašnjeu požara bilo je angažovano 15 vatrogasaca i četiri vatrogasna vozila.

Foto: RTRS

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.