PU Trebinje

Poznat identitet otmičara iz Dubrovnika

  • Izvor: ATV
  • 14.11.2023. 15:02

I.S. iz Dubrovnika uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Protivpravno lišenje slobode iz člana 143. Krivičnog zakonika Republike Srpske, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

U saopštenju se dodaje da su policijski službenici postupili po informaciji Policijske uprave Dubrovnik da je na području Trebinja oteto jedno lice, koje je državljanin Hrvatske. 

"Policijski službenici su operativnim radom locirali izvršioca i lišili ga slobode. U objektu u kome je lice inicijala I.S. lišeno slobode, pretresom je pronađeno i privremeno oduzeto 22 grama praškaste materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu heroin, kao i 32,5 gr. zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu“, navedneo je u saopštenju Policijske uprave Trebinje. 

O događaju je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je događaj kvalifikovalo kao krivična djela "Protivpravno lišenje slobode“ i "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Granicu prešli normalno: Poznato stanje otete Dubrovčanke

Granicu prešli normalno: Poznato stanje otete Dubrovčanke


Otmičar iz Dubrovnika u donjem vešu doveden u PU Trebinje

Otmičar iz Dubrovnika u donjem vešu doveden u PU Trebinje


Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.