Akcija ”Robokap”

Poznat identitet uhapšenih policajaca supružnika!

U akciji ”Robokap” uhapšen je policijski bračni par Ivan i Dragana Šakić iz Prijedora protiv kojih je pokrenut postupak suspenzije, saznaje ATV.

Supružnici su uhapšeni juče zajedno sa M.Ž. iz Prijedora zbog sumnje da su se bavili nedozvoljenom proizvodnjom i prometom droge. Inače, Ivan je radio kao uniformisani policajac u PS Prijedor 1, a Dragana kao policajac u PS Prijedor 2.

Akcija ”Robokap” je trajala četiri mjeseca i kako saznaje ATV osumnjičeni su za to vrijeme bili ”na mjerama” policije i tužilaštva tokom kojih su otkriveni dokazi da su prodavali drogu korisnicima u Prijedoru.

”Pretresima vozila i stambenih objekata koje koriste osumnjičeni pronađena je i oduzeta određena količina bijelog praška nalik kokainu, digitalna vaga za precizno mjerenje, novac i drugi predmeti. Za uhapšene policijske službenike u toku je postupak suspenzije i pokretanje inicijative za utvrđivanje disciplinske odgovornosti”, saopšteno je iz PU Prijedor.

”Robokap” uhapsio policijski bračni par zbog sumnje da su dilovali kokain

”Robokap” uhapsio policijski bračni par zbog sumnje da su dilovali kokain

Dodaju da se istraga nastavlja.

”Nakon kompletiranja predmeta osumnjičeni M.Ž., I.Š. i D.Š. će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga biti predati u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Prijedor”, navode u policiji.

Pratite nas i putem Vibera