Aldin Hasukić

Poznat uzrok smrti mladića čije tijelo je pronađeno u šahtu

  • Izvor: Radio Sarajevo
  • 24.04.2023. 14:28

Portparol Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, Admir Arnautović, potvrdio je za portal "Radiosarajevo.ba" da je mladi Aldin Hasukić preminuo usljed pada u šaht u kojem je on kasnije pronađen.

"Prema preliminarnom nalazu obdukcije, usljed pada u šaht došlo je do udarca u tjeme i pucanja dijela vratne kičme", kazao je Arnautović za pomenuti portal.

Potraga za nestalim Aldinom Hasukićem iz Gradačca tragično je okončana u subotu 22. aprila, kada je pronađeno tijelo mladića u šahtu.

Evo zbog čega je Vidić primljen u bolnicu i šta bi mogao biti uzrok smrti

Evo zbog čega je Vidić primljen u bolnicu i šta bi mogao biti uzrok smrti

Podsjetimo, Aldin Hasukić nestao je u subotu 1. aprila, oko 10.30 sati. Na njemu je bila crna jakna, crna kapa, trenerka i crne čizme.

Mladić je, inače, osoba s poteškoćama u razvoju, pa je porodica uz pomoć Gorske službe spašavanja, policije, sugrađana i medija potragu provodila više od 20 dana.

Oralno zadovoljavala partnera u autu nasred puta

Oralno zadovoljavala partnera u autu nasred puta

Ono što je najviše uznemirilo mnoge građane jeste činjenica da se aktivna potraga za nestalim mladićem nije dogodila sve do subote, dok su mnoge dezinformacije otežavale slučaj.

Djevojčica (8) koju je otac 2 godine držao zatočenu se polako oporavlja

Djevojčica (8) koju je otac 2 godine držao zatočenu se polako oporavlja

Potraga je obustavljena nakon što je tijelo pronađeno u šahtu, koji se nalazi na trotoaru ka novoj industrijskoj zoni, u blizini TC Bingo u Gradačcu. Potraga je trajala nepuna tri sata, a učestvovalo je stotinjak građana iz Gradačca.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 19:49 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:50 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 19:52 Bez komentara

    Kratka, dinamična i zanimljiva emisija koja okuplja i iznosi video snimke neobičnih i nesvakidašnjih prizora i događaja iz cijelog svijeta.