Poznati džudista poginuo u stravičnoj nesreći kod Hadžića

  • 13.06.2020. 18:24

Nekadašnji džudo reprezentativac BiH Elmedin Hećo izgubio je život u stravičnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M-17 na teritoriji opštne Hadžići.

"Samo da se današnji dan završi. Nažalost, danas još jedna tužna vijest pogodila je džudo zajednicu. Naš džudista i bivši reprezentativac Elmedin Hećo izgubio je život", napisala je Arijana Jaha, generalni sekretar JSBiH.

Podsjetimo, policija Kantona Sarajevo je u 14.50 sati obaviještena da se dogodila saobraćajna nezgoda sa smrtnim posljedicama na magistralnom putu M-17, u mjestu Vukovići, na putu prema Ivan Sedlu, područje opštine Hadžići, prenosi Radio Sarajevo.

"Na mjesto događaja odmah su upućene policijske patrole koje su potvrdile navode prijave, te je konstatovano da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovali jedan motor i jedno putničko motorno vozilo", saopšteno je iz MUP KS.

Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo je takođe obaviještena i izlaskom na mjesto događaja konstatovana je smrt oba vozača.

Saobraćaj na ovom dijelu puta je u potpunosti obustavljen do završetka uviđaja.

O svemu je upoznat i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo koji će na mjestu nezgode rukovoditi uviđajem.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?