U akciji "Tebra"

Poznato gdje je pobjegao osumnjičeni za šverc pola tone skanka

  • 29.10.2019. 11:47

Muškarac za kojim Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) danima traga, jer je u nastavku akcije kodnog naziva "Tebra" osumnjičen za šverc pola tone skanka, najvjerovatnije je pobjegao u Srbiju, saznaje "Dnevni avaz".

Riječ je o muškarcu sa Pala, koji je dobro poznat organima gonjenja, ali se za sada njegovo ime, zbog same istrage, drži u tajnosti.

Saznajemo da je SIPA, uz pomoć Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA), angažirala sve kapacitete da se on što prije locira i uhapsi. O svemu je obaviještena i policija u regionu.

Do sada je u ovoj akciji uhapšen Vinko Milošević iz Gabele. On se, takođe, krio u Hrvatskoj, ali je, nakon pregovora s istražiteljima SIPA-e, odlučio da se preda. Određen mu je jednomjesečni pritvor, ali je pristao na saradnju s inspektorima.

(Foto: SIPA)

Tagovi:
  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film:Ponovo kod kuće (16+)

    '' Film:Ponovo kod kuće (16+)

  • 23:50 Vaskršnja poslanica i Prenos Vaskršnje liturgije iz Hrama Svetog Save na Vračaru

    ' Vaskršnja poslanica i prenos Vaskršnje liturgije iz Hrama Svetog Save na Vračaru

  • 02:00 Noćni program

    Noćni program