Šestoro se brani sa slobode

Predložen pritvor za četvoro uhapšenih zbog droge

  • 05.06.2019. 09:51

Tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, nakon ispitivanja, predložio je Okružnom sudu u tom gradu da odredi pritvor Srđanu Boškovu /36/, Lei Dokmanović /19/, Nailu Kapi /20/ i Ameru Isakoviću /20/, osumnjičenim za proizvodnju i promet opojnim drogama, odnosno omogućavanje uživanja opojnih droga.

Nakon ispitivanja osumnjičeni Mirko Salamić, Medina Kapo, LJubiša Bajičić, Stefan Adamović, Marinko Marjanović i Dragan Jelača pušteni su i u nastavku krivičnog postupka braniće se sa slobode, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva. 

Ova lica uhapšena se 3. juna u okviru operativne akcije kodnog naziva "Klub", usmjerene na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga i navođenjem na prostituciju. 

Tužilac je predložio da za četvoro uhapšenih bude određen pritvor zbog opasnosti od bjekstva i postojanja osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogli ometati krivični postupak uticajem na svjedoke. 

O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Banjaluci. 

  • 12:15 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli (R)

    '''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom' otkriće vam čari turizma i gastronomije širom Republike Srpske i odvešće vas na poznata, manje poznata, pa čak i sasvim nepoznata mjesta.

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Na ivici terena (R)

    ''Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević i u novoj sezoni emisije 'Na ivici terena' upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 13:30 Еmisija: Agrar (R)

    ''Еmisija: Agrar (R)

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina