Prilikom izvođenja radova na objektu

Preminuo radnik povrijeđen na Bjelašnici

  • Izvor: SRNA
  • 06.07.2021. 17:39

Preminuo je radnik koji je povrijeđen prilikom izvođenja radova na objektu u izgradnji na Bjelašnici.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo su naveli da su oko 13.15 časova obaviješteni da je jedan radnik povrijeđen prilikom izvođenja radova na objektu u izgradnji na Babinom Dolu, a da je preminuo u 15.50 časova.

"Na mjesto događaja su izašli policijski službenici i ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo koji su povrijeđenom radniku pružili prvu pomoć i prevezli ga na dalje ukazivanje ljekarske pomoćiu Klinički centar Univerziteta u Sarajevo, gdje je preminuo", naveli su iz MUP-a.

Na mjesto nesreće izašao je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva koji rukovodi policijskim uviđajem i uviđajem koji vrši inspektor zaštite na radu. 


(Foto: Avaz)

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.