PU Doboj

Pretres i hapšenje u Doboju: Dvoje uhapšenih, zaplijenjena droga

  • Izvor: ATV
  • 22.12.2023. 11:18

Dvije osobe uhapšene su zbog sumnje da su počinile krivična djela "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, "Omogućavanje uživanja opojnih droga“ i "Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija".

Iz PU Doboj je saopšteno da su uhapšeni I.M. iz Doboja i D.B. iz Teslića.

Prilikom pretresa uhapšenih, kao i pretresa putničkog automobila i lokacije koju koriste navedena lica u Doboju, pronađena su i oduzeta tri paketića sa sadržajem sasušene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu "Marihuana“ ukupne težine 108,6 grama, jedan "Džoint“ ukupne težine od 0,8 grama, 40 sjemenki koje svojim izgledom asociraju na sjemenke biljke "Indijska konoplja“, dva paketića sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu "Kokain“ ukupne težine od 3,9 grama.

Zaplijenjen je i jedan paketić smeđe praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu 2Heroin“ ukupne težine od 1,2 grama, jedna bočica u kojoj se nalazi tečnost koja svojim izgledom asocira na "Kanabisovo ulje“ i jedan metak kalibra 12,7 mm.

Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv uhapšenih će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: