Kokain i marihuana

Pretres u Banjaluci, oduzeta droga

  • Izvor: ATV
  • 13.10.2023. 10:59

Banjalučka policija uhapsila je u srijedu D.J. iz ovog grada zbog sumnje da je počinio krivično djelo "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”.

Policija je najprije, prilikom obavljanja redovnih zadataka, kod pomenutog Banjalučanina pronašla tri pvc vrećice sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na kokain ukupne bruto mase 2,45 grama.

Droga je oduzeta, a naknadno su izvršeni pretresi njegovog automobila i stana.

"Na osnovu naredbe dežurnog sudije Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršen je pretres stana i putničkog vozila koje koristi lice D.J. kojom prilikom je pronađeno i oduzeto jedananest pvc vrećica sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain ukupne bruto mase 9,69 grama i jedna pvc vrećica u kojoj se nalazilam određena količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu", saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.


Skoro 300 kazni zbog parkiranja u Banjaluci za samo jedan dan

Skoro 300 kazni zbog parkiranja u Banjaluci za samo jedan dan


Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.