O svemu obaviješten dežurni tužilac

Pretres u Laktašima: Pronađena droga i gasni pištolj

  • Izvor: ATV
  • 22.06.2023. 11:07

Policijski službenici PS Laktaši pretresli su prostorije koje koriste lica O.V. i N.V. prilikom čega su pronašli i oduzeli marihuanu i gasni pištolj.

"Policijski službenici Policijske stanice Laktaši, 22.06.2023. godine, izvršili su kriminalističku obradu lica O.V. iz Laktaša, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo ''Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga'', a protiv lica N.V. iz Laktaša slijedi podnošenje izvještaja o počinjenom prekršaju iz člana 34. stav 2. Zakona o oružju i municiji nadležnom sudu", stoji u saopštenju policije.

Na osnovu naredbe sudije Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, u Laktašima, izvršen je pretres prostorija koje koriste lice O.V. i N.V.

"Tom prilikom je kod lica O.V. pronađena i uz potvrdu oduzeta staklena tegla u kojoj se nalazila određena količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuanu“, a kod lica N.V. pronađen je i uz potvrdu oduzet  gasni pištolj", stoji u saopštenju. 

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:30 Autošop magazin

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 11:15 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:30 Еmisija: Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina