Pristalica Draška Stanivukovića uputio jezive prijetnje i psovke portalu "Sokolac-srce Romanije"

  • 01.03.2020. 13:37

Na adresu portala Sokolac-srce Romanije, nedavno su stigle jezive prijenje i psovke od strane Radovana Todorovića sa Han Pijeska.

Naime, prijetnje su upućene nakon što je ovaj portal prenio vijest sa SRNE pod naslovom ,,Infosrpska: Prljavi posao Stanivukovića„.

Sudeći prema sadržaju poruke, može se zaključiti da je Todorović pristalica PDP-ovog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Draška Stanivukovića.

U poruci, koju prenosimo u cijelosti i bez cenzure, prijetnje i psovke su između ostalih upućene i srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, ministru unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganu Lukaču, ali i poslanici SDS-a u NSRS Sonji Karadžić – Jovičević.

"Gospodina Todorovića, ali i cjelokupnu javnost još jednom obavještavamo da za tekstove portala trećih osoba, koji održavaju stavove medija na kojem je izvorno objavljen tekst,  a u ovom slučaju to je portal Infosrpska, portal ,,Sokolac srce Romanije“ ne može smatrati odgovornim za sadržaje i članke kojih nije autor. Tekstovi koji nisu naše autorsko djelo, koristite na vlastitu odgovornot i oni ne održavaju stavove redakcije i portala Sokolac-srce Romanije", stoji u saopštnju ovog portala.
 

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

  • 20:30 Film

    '' Film