Prnjavorčanin prijetio načelniku opštine

  • 03.09.2020. 19:11

"Bude li mi se dijete zarazilo u školi, sve ću vas pobiti. To i za tebe načelniče važi" – napisao je na Fejsbuk nalogu izvjesni slikar iz Prnjavora Ivan Nešić. 

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš poručio je za ATV da se ne osjeća ugroženo zbog ovog statusa, koji je podijelio na svom profilu, uz komentar da on ne odlučuje da li se i pod kojim uslovima ide u školu. On je apelovao na sve da provode potrebne epidemiološke mjere. 

"Nisam zabrinut, ne osjećam se ugroženo. Razumijem da moja funkcija nosi teret dežurnog krivca za sve i svašta, pa i za neke privatne probleme i sudbine. Ali, ono što želim jeste da apelujem na sve pojedince, ali i škole, jer su u obavezi da provode sve epidemiološke mjere, što sam uvjeren da provode, jer zdravlje djece jeste najvažnije", kaže Darko Tomaš, načelnik opštine Prnjavor.

Na prijetnje smrću upućene Tomašu, reagovala je i policija. Prnjavorski slikar saslušan je u Policijskoj upravi Banjaluka.

"Od I.N. je uzeta izjava, a o događaju je obaviješten okružni tužilac koji je naložio da se Okružnom javnom tužilaštvu dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama", stoji u saopštenju.  

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš kaže da neće podnositi prijavu. Vjeruje da će policija da provjeri sve potrebne rizike. 

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.