Novi Sad

Psihički bolesna žena nožem nasrnula na prodavačicu

  • 15.08.2019. 10:11

Psihički poremećena žena koja je u posljednje vrijeme bila akter nekoliko incidenata na glavnim novosadskim ulicama, sinoć je na Bulevaru oslobođenja nožem nasrnula na ženu, koju je prodavala neke sitnice ispred jednog marketa!

Kako saznaje Informer, žena s psihičkim problemima je prolazila Bulevarom i u jednom momentu je prišla ženi za tezgom, nešto joj rekla, a zatim je izvadila nož, ubola je i lakše povrijedila.

Napad je prema riječima očevidaca izvršila žena koja već duže vrijeme pravi probleme na ulicama Novog Sada. Poslije napada pobjegla je u obližnji market, gdje je policija privela. Povrijeđenu ženu je zbrinula Hitna pomoć i kako saznajemo, konstatovano je da joj nije ugrožen život.

Žena napadač je prije oko mesec dana šetala golih grudi centrom Novog Sada, a kako saznajemo, fizički je napala je još nekoliko prodavačica, kao i jednu trudnicu.

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.