Peti pokušaj atentata

Pucano na jednog od vođa "Grobara"

  • 03.11.2020. 22:29

Već sa 16 godina je prvi put osuđen kao maloljetnik i poslat je u Vaspitno-popravni dom u Kruševcu.

Nakon izlasak iz popravnog doma Alajbegović je više puta privođen. Prije deset godina, 2009. godine je sumnjičen i za ubistvo u Zemunu.

Već do 2011. godine u dosijeu je imao 68 krivičnih prijava i do tog perioda je ukupno tri puta osuđen na zatvorsku kaznu – zbog nanošenja teških tjelesnih povreda, posjedovanja nelegalnog oružja, ali i zbog privrednog kriminala.

Hapšenje i u inostranstvu

Nakon što je odslužio te kratkotrajne kazne, za Nenada se čulo 2015. godine, kada je uhapšen u Banjaluci, gdje se skrivao jer ga je beogradska policija tražila zbog razbojništva.

Prilikom hapšenja u Republici Srpskoj u stanu koji je koristio policija je pronašla više od 800 tableta ekstazija i manju količinu marihuane.

Sestra od tetke mu ubila brata

Dejan Alajbegović (30), Nenadov brat, ubijen je 29. aprila 2004. godine u kafiću na terasi bioskopa “Fontana” na Novom Beogradu. Dejana je ubila Aleksandra Vučetić, zvana Duda, sestra od tetke braće Alajbegović.

Duda je poslije zločina pobjegla, ali je ubrzo uhapšena zbog Dejanovog ubistva i osuđena na osam godina zatvora.

Inače, tokom suđenja, ona se branila tvrdnjom da je Dejan maltretirao njenu majku i da je to razlog što je pucala u njega. Dejan je prije toga dva puta bio u zatvoru, zbog iznude i tuče.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.