Htjela da prijavi nestanak sestre

Šokantna izjava sestre Alme koja je sa djecom skočila u Bojanu

  • Izvor: Agencije
  • 08.05.2024. 07:33

Genta, sestra Alme Arazi koja se zbog nasilja u porodici sa troje djece bacila u rijeku Bojanu, izjavila je da joj je suprug njene preminule sestre prijetio dok su išli da prijave nestanak nje i djece, piše "Voks Njuz".

Almina sestra kaže da joj je Еrgis rekao da "ako je njen život boli, da obriše video zapise i fotografije s njegovom djevojkom sa njenog telefona".

"Imam činjenice da ju je vrijeđao, pljunuo joj u lice i nazivao je smećem, imam svaku fotografiju svoje sestre koju mi je poslala i rekla mi da ih sačuvam na mom telefonu. Imam slike zeta sa djevojkom. Imam video snimak njega u autu sa djevojkom. Pokazala sam mu to i čak mi je prijetio", rekla je Almina sestra.

Ona kaže da je 2. maja željela da prijavi nestanak svoje sestre, ali ju je Еrgis zaustavio.


Godinu dana od masakra: Šta je do sada poznato o tragediji u Ribnikaru?

Godinu dana od masakra: Šta je do sada poznato o tragediji u Ribnikaru?

"Rekla sam mu da ću ga prijaviti, ali mi je zabranio i prijetio mi. Uporno sam insistirala da ću zajedno sa svojim sinom otići u Skadar i podnijeti tužbu jer sam počela da sumnjam da nešto nije u redu. Sumnjala sam, jer mi sestra nije odgovarala na telefon. Insistirala sam na prijavi i on je bio prisiljen da dođe. Kad sam tamo došla, prijetio mi je u policiji, rekao mi je 'da li te tvoj život boli? Ako te boli život, šta god da imaš na telefonu, ne pokazuj'", ispričala je.

Pratite nas i putem Vibera