Mostar

Šokantna scena: Muškarac se drogira u dvorištu škole VIDEO

  • 26.02.2019. 19:42

Zaposleni u Osnovnoj školi "Ilija Jakovljević", koja se nalazi u mostarskom naselju Centar 2 ostali su šokirani nevjerovatnom prizoru u školskom dvorištu.

Naime, na snimku koji je portalu "Faktor.ba" ustupio neimenovani uposlenik škole, zabilježeno je kako usred bijela dana jedan od dvojice muškaraca, špricom, navodno, ubrizgava drogu sebi u butinu, dok mu drugi "čuva stražu".

Škola se inače nalazi u ulici Ante Šarčevića, u  neposrednoj blizini mostarskog Centra za ovisnike, oko kojeg se, kako kažu, redovno "motaju" sumnjive i potencijalno opasne osobe, prenosi "Faktor".

U dvorištu škole, kažu zaposleni, redovno nalaze odbačene šprice, koje iza sebe ostavljaju intravenozni ovisnici.

Mještani naselja Centar 2 već godinama traže da se Centar za ovisnike izmjesti sa ove lokacije, između ostalog i zbog škole, ali je reakcija nadležnih na njihove zahtjeve izostala.

  • 20:10 Еmisija: Dosije

    ''Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 20:45 ATV intervju

    ''ATV intervju

  • 21:15 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Aviondžije

    Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.