Alma Arazi

Šta je prethodilo nezapamćenoj tragediji u Skadru: "Zakleo joj se na očevom grobu"

  • Izvor: Kurir
  • 07.05.2024. 11:46

Alma Arazi, koja je sa troje djece skočila u Bojanu, odustala je od razvoda jer joj se suprug Еrdžis zakleo da će prekinuti vanbračnu aferu koju je godinama imao!

Albanski Top Čenel, pozivajući se na članove njene porodice, navodi da je Alma otišla u Italiju u januaru da radi kako bi zaradila za izgradnju kuće za život sa djecom. Еrdžis je međutim stalno zvao suprugu i molio je da se vrati, a jednom prilikom se navodno zakleo na očevom grobu da će prekinuti vanbračnu vezu koju je imao.

"Alma je devet godina starija od Еrdžisa. Imala je osnovno obrazovanje dok je Еrdžis završio samo četiri razreda. Upoznali su se preko rođaka i nakon vjenčanja emigrirali u Njemačku. Tamo su živjeli u slozi i dobili dvije kćerke. Prekretnica je bio povratak u Albaniju jer Еrdžis više nije imao bliskost sa porodicom uprkos činjenici da su dobili treće dijete koje sada ima tri godine“, navodi novinarka albanske televizije Dorjana Bezat.

ATV na inauguraciji: Putin položio zakletvu i započeo novi mandat

ATV na inauguraciji: Putin položio zakletvu i započeo novi mandat

Еrdžis je prethodne tri godine navodno imao veze sa drugim ženama.

"Alma je vidjela u njegovom mobilnom telefonu fotografije i snimke koje je snimio sa prijateljima i pokazala ih sestrama. Rekla im je da pati što je njen muž to uradio. Htjela je da razvede i sa djecom otišla od kuće. Potom je emigrirala u Italiju u januaru. Tamo se zaposlila jer je htjela da sredi nedovršen sprat na kući da živi sa djecom. Djeca su ostala sa ocem i očevim bratom i njegovom ženom jer Еrdžis nije htio da joj da punomoć da ih povede“, navodi novinarka.

Alma se međutim vratila poslije mjesec dana.

"Еrdžis ju je pozvao telefonom i zakleo se na očevom grobu da će prekinuti vanbračne veze i posvetiti se porodici. Vratila se u Albaniju samo zbog te zakletve“, navodi novinarka.

Prije skoka u rijeku Alma vidjela slike ljubavnice (18)! Majka skočila sa troje djece

Prije skoka u rijeku Alma vidjela slike ljubavnice (18)! Majka skočila sa troje djece

Alma Arazi (39) i njeno troje djece, podsjetimo, navodno su izvršili samoubistvo skočivši u Bojanu. Ribar je u subotu uveče slučajno pronašao tijelo devetogodišnje djevojčice dok je tijelo osmogodišnjakinje izvučeno iz Bojane u ponedjeljak. Sudbina Alme i trogodišnjeg dječaka za sada nije poznata.

Еrdžis je inače uhapšen u nedjelju zbog sumnje da je izazvao samoubistvo supruge i djece.

Potresni prizori na mjestu gdje je majka sa troje djece skočila u rijeku

Potresni prizori na mjestu gdje je majka sa troje djece skočila u rijeku


Pratite nas i putem Vibera

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film

    'Film

  • 16:00 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.