Strašna nesreća

Motorom jurio 170 kilometara na sat bez dozvole i udario u vozilo

  • 28.09.2019. 21:42

Nikola V. (27) iz sela Bare kod Požarevca, poginuo je u četvrtak ujutru na svom motociklu, u udesu na izlazu iz Velikog Gradišta.

Do nesreće je došlo pola sata iza ponoći, kada je Nikola, kako se sumnja, svojim motociklom, krećući se iz Golupca, udario u vozilo “opel vektra”, kojim je upravljao Ivica R. (34) iz Velikog Gradišta.

Od siline udarca Nikola je preminuo na licu mjesta, pa su ljekari koji su uskoro stigli, mogli samo da konstatuju njegovu smrt.

Kako prenosi sajtz TPK njuz pozivajuči se na izvor iz policije, Nikola je vozio bez dozvole i to 170 kilometara na sat.

Ivici je određeno zadržavanje od 48 sati, zbog sumnje da je izvršio teško djelo protiv javne bezbjednosti, jer pri skretanju lijevo nije prepustio prvenstvo prolaza motociklisti, nakon saslušanja on je pušten iz pritvora.

Tijelo nastradalog prenijeto je na obdukciju.

Tagovi:
  • 17:00 Serija: Voda u prahu (12+) (R)

    ''Napeta portugalsko-galicijska serija 'Voda u prahu' stiže u naš program i možemo samo reći - iz epizode u epizodu napetost će rasti do usijanja!

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.