Bila je trudnica

Strašni detalji nesreće u kojoj su poginuli Predrag i Smiljana: Brzinom od 110 km/h se zakucali u šleper

  • 09.09.2020. 22:34

Smiljana Trivić (35) i Predrag Gemović (41) nastradali su kada je „pežo“ podletio pod kamion u zaustavnoj traci na auto-putu kod Dobanovaca

Trudnica Smiljana Trivić (35) iz Sremske Mitrovice i njen kolega Predrag Gemović (41) poginuli su, dok su Alen L. i Kristijan S. povređeni u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros oko 7.30 dogodila na auto-putu kod Dobanovačke petlje.

Nastradala žena i trojica muškaraca bili su u automobilu „pežo“, koji je otpozadi udario u kamion u zaustavnoj traci u smjeru ka Beogradu.

Pukla guma

- Kamion je stajao jer mu je pukla guma. „Pežo“ je išao desnom trakom i vozač je odjednom skrenuo i podletio pod šleper. Za volanom auta bio je Kristijan S., dok je nesrećna Smiljana bila na mjestu suvozača. Iza nje je sjedio poginuli Gemović, a povrijeđeni Alen je bio iza vozača - kaže izvor.

Očevici su ispričali da je prizor bio jeziv, kao i da su vatrogasci morali da sjeku „pežo“ kako bi izvukli povrijeđene i poginule.

- Prednji dio auta je završio pod kamionom i bio je zgužvan. Desna strana kola je više stradala, a baš na toj strani su siedili Smiljana i Predrag. Lekari iz Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju njihovu smrt, dok su Kristijan i Alen prevezeni u bolnicu u Zemunu - rekao je izvor.

  • 19:50 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.