Smederevo

Sudar auta i kamiona, poginula jedna osoba

  • 22.01.2020. 20:16

U direktnom sužaru automobila i kamiona na magistralnom putu kod Male Krsne u blizini Smedereva poginuo je vozač iz automobila.

Nesreća se dogodila jutros oko osam časova. U sudaru su povrijeđene dvije osobe. Uviđaj je završen, a saobraćaj se odvija normalno.

Podsjetimo, rano jutros u mestu Travnik, na dionici puta Kraljevo-Preljina automobil je podletio pod autobus i tom prilikom su na licu mjesta nastradala dva mladića i teško povređena jedna žena.

Jedna osoba je takođe poginula, a dvije su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći u mestu Banja kod Aranđelovca. Nesreća se dogodila oko devet časova na raskrsnici kod fabrike "Knjaz Miloš".

U sudaru su učestvovali kamion i putničko vozilo, a prema nezvaničnim podacima, teretno vozilo nije ustupilo prvenstvo prolaza putničkom vozilu.

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.