Saobraćajna nezgoda

Sudar dva “audija”, teško povrijeđen jedan vozač

  • 15.06.2019. 20:47

Muškarac čiji su inicijali D.Đ. teško je povrijeđen u sudaru dva automobila u mjestu Modran na regionalnom putu prema Mišincima u opštini Derventa, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Doboj.

D.Đ. je upravljao automobilom marke "audi" koji se sudario sa drugim "audijem" za čijim volanom je bila ženska osoba čiji su inicijali Ž.N. 

Oba vozača su sa područja oppštine Derventa. 

Saobraćajna nezgoda dogodila se oko 18.30 časova. 

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske su saopštili da je na regionalnom putu Modran-Mišinci zbog saobraćajne nezgode na snazi potpuna obustava saobraćaja. 

Policijski uviđaj je u toku. 

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Voda u prahu (R) (12+)

    Napeta portugalsko-galicijska serija 'Voda u prahu' stiže u naš program i možemo samo reći - iz epizode u epizodu napetost će rasti do usijanja!

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.