Zatekao ih u krađi

Šumokradice osumnjičene za pokušaj ubistva hrvatskog povratnika

Milan Ćulibrk (22) iz Doboja i maloljetnik, koji su brutalno pretukli Marka Mišića iz naselja Brezici kod Dervente, predati su u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Doboju i obojica su osumnjičeni za pokušaj ubistva!

Mišić je hrvatski povratnik u Brezice, a u policiji saznajemo da napad nije bio nacionalno motivisan. Naime, dosadašnjom istragom je utvrđeno da je Mišić zatekao Ćulibrka i maloljetnika u krađi šume.

”Mišić je nedaleko od svoje kuće čuo zvuk motorke. Budući da se sve nalazi u blizini njegove parcele otišao je da vidi šta se dešava i u krađi šume je zatekao dva mlađa muškarca. Tom prilikom oni su ga napali i izudarali drvenim predmetom po glavi i grudnom košu”, kaže izvor blizak istrazi.

Mišić je nakon brutalnog premlaćivanja prebačen i hospitalizovan u Opštoj bolnici ”Dr Josip Benčević” u Slavonskom Brodu u Hrvatskoj. Nalazio se na odjeljenju intezivne njege i njegovo stanje je trenutno stabilno.

Nakon prijave napada policija je identifikovala i uhapsila napadače.

”Nakon kriminalističke obrade M.Ć. i maloljetnik su predati u nadležnost OJT Doboj uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu pokušaj ubistva. Osumnjičeni su da su nanijeli teške povrede licu koje ih je zateklo u ilegalnoj sječi šume u blizini njegove parcele na području grada Derventa”, saopšteno je iz PU Doboj.

Inače, Ćulibrk je i ranije dolazio u sukob sa zakonom i istražnim organima je poznat kao šumokradica.

Pratite nas i putem Vibera

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Naša Srpska (R)

    ''Еmisija 'Naša Srpska' donose aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.