Kod Kakanja

Talgo voz iskočio iz šina

  • 31.01.2020. 09:05

Talgo voz koji je večeras saobraćao iz Banjaluke za Sarajevo iskočio je iz šina kod Kaknja, potvrđeno je portalu Klix.ba.

Kako Klix saznaje radi se o manjoj nezgodi koja se dogodila na ulaznim skretnicama, a na svu sreću povrijeđenih putnika nije bilo.

Nesreća se dogodila kada je lokomotiva talgo voza iskočila iz šina, a najveća sreća u svemu tome je što je kretanje voza na ulaznim skretnicama usporeno tako da veće štete nije bilo.   

Kako je rečeno očekuje se dolazak radnog voza koji će lokomotivu talgo voza vratiti na šine nakon čega će željeznički saobraćaj ponovo biti uspostavljen.

Pročitajte i:

Gradiška: Teška saobraćajka, vozač poginuo

Danas je veliki Sveti Atanasije: Molite Boga da zagrmi, a onda učinite ovo

Biciklista pronađen na trotoaru, sat kasnije umro

"Nisu svi kinezi ima virus, nismo bili u Kini od prošle godine"

Patrijarh Pavle na samrti blagoslovio Đokovića: "To mu je bio dar od Boga"

Vic dana: Krađa u prodavnici

Sve o virusu koji je zabrinuo svijet pročitajete OVDJE.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Еl Čapo (16+)

    *Serija: Еl Čapo (16+)