Niš

Teška saobraćajka: Automobilom se zakucao u drvo, vozač teže povrijeđen

  • 05.06.2020. 21:35

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se u petak oko 19.30 dogodila u Nišu na Bulevaru Nemanjića, teško je povrijeđen vozač. Njega su vatrogasci jedva uspjeli da izvuku iz vozila koje je potpuno smrskano. Do nezgode je došlo kada je vozač, najvjerovatnije usljed velike brzine, skrenuo sa kolovoza i udario u drvo oko koga se auto bukvalno okrenuo.

-  Jurio je velikom brzinom. Odmah smo prišli da pomognemo vozaču. Izgledao je uplašeno, davao je znake života, ali je teško povrijeđen. Jedan od prolaznika je bio doktor, izbušili su mu air bag da može da diše. Uskoro je došla Hitna i prebacila ga u bolnicu – kaže jedan od očevidaca.

Pukom srećom izbjegnuta je veća tragedija obzirom na to da je vozilo udarilo u drvo na pješačkoj stazi.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?